Rólunk

Üdvözöljük!

Néhány szóban röviden rólunk

Egy kis csapat hivatásos pilóta. Mindannyian oktatói jogosítással rendelkező, több ezer órát repült, nagy tapasztalattal bíró Pilóták. A repülés ranglétráját végig járva szereztünk engedélyt, a vitorlázó repüléstől kezdve, merev szárnyú motoros repülőgépeken át a helikopterig. A repülési tapasztalatunkat főként a mezőgazdasági repülésben, tartós alacsony szintű repülések, légi megfigyelések, légi fotózások, nemzetközi utasrepülések, bemutató repülések és oktatások, pilótaképzések során szereztük, merev szárnyú repülőgépen és helikopteren egyaránt.

IMREH LAJOS, főpilóta
Ismerj meg bennünket jobban!

Mit csinálunk?

Repülőiskolánk egy több évtizede működő, családias, Pilótaképzést folytató, ami lehetőséget biztosít a repülés szerelmeseinek a  kikapcsolódásra, de a széles oktatási spektrumából fakadóan professzionális szintig is ki tudja képezni a növendékeit.

Az Iskolánk filozófiája, hogy a lehető legjobb szakmai színvonallal oktassa a jövő nemzedékeit, és ne „futószalagon” képezze pilótáit. Ezzel az elhivatottsággal vívtuk ki a hatóság és piac többi résztvevőjének elismerését, és ezt szeretnék a jövőben megtartani.

Facebook oldalunk

Legyél te is pilóta!

Legtöbbször kérdezték tőlünk

Gyakran ismételt kérdések

Milyen repülőgépet vezethetek? Mik a feltételek? Hogyan zajlik a tanfolyam? Mik a vizsgakövetelmények? Hány éves kortól lehetek pilóta? Hogyan zajlik a képzés? Hogyan zajlik a vizsga? Milyen orvosi alkalmasságira van szükség? Milyen időjárási körülmények között vezethetek repülőgépet? Éjszaka is repülhetek? Hogyan lehetek pilóta? Pilótaképzés Budapest és környékén. PILÓTAKÉPZÉS OLDALUNK >

A Budapest közeli Farkas-hegyi repülőtéren várunk mindenkit aki repülni szeretne. Repülések Budapest felett, a Budai hegyek felett, Dunakanyar, Esztergom, Velencei-tó, Balaton felett. Egyéni igények szerint tervezett repüléseket is megszervezünk. Kiválóan karbantartott, biztonságos repülőgépekkel, nagy gyakorlattal rendelkező oktatópilótákkal repülünk! Az utasrepülést a megosztott költségű repülés szabályai szerint végezzük, amit az EASA szabályzata foglal magába: eAP 005-2017 965/2012 EU rendelet. ÉLMÉNYREPÜLÉS OLDALUNK >

Kipróbálná? Ez a program azoknak szól, akik közelebbről szeretnének ismerkedni a repülőgép vezetéssel. Egy hivatásos Oktatóval repülhetsz, aki elmondja, hogyan folyik a pilóták kiképzése és megfigyelheted a repülőgép vezetését és minden mozzanatát, valamint a pilóták munkáját repülés közben. Mindezt a másodpilóta ülésből, testközelből figyelheted. Amennyiben úgy látod, hogy ezt szeretnéd megtanulni, akkor már jelentkezhetsz is a Pilóta iskolába!
PRÓBAREPÜLÉS OLDALUNK >

A repülés világából

Érdekességek

A repülés világából

Érdekességek

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, add meg felhasználónevedet vagy e-mail címedet! Új jelszó létrehozásához e-mait küldünk!